Han hade låda på magen...

Blev utbjuden på middag idag. Av en alldeles äkta korvgubbe med utländsk härkomst. Jag höll på att svälta ihjäl och var på väg till min mamma för att assistera henne med montörhjälp. Hon har ju nyligen handlat upp allt möjligt som kan behövas i en lägenhet. Så innan monteringen bestämde jag mig för att köpa en fransk het hund (french hot dog). När jag stod där och väntade på den så frågade korvmannen helt plötsligt vad jag skulle göra i helgen. Förvånad och smått chockad svarade jag att det skulle nog bli lugnt. Hans replik " Jag vill bjuda dig ute på fina middag" Ooupps en småkåt korvgubbe. Ehum, nja, nej tack, men det var snällt, svarade jag generat. Han sa då " Du har snälla ansikte". Där ser man, förslag kan komma från de mest oväntade hållen.

Har alltså haft samtal med min mor idag. Hon satt i vår soffa och uttryckte sin besvikelse över att vi systrar lämnat vårt barndomshem och inte övernattat. En mindre diskussion resulterade dock inte i bråk utan vi var skapligt överens. Skönt, hade med bävan sett fram emot detta samtal.

Det är inte världens lättaste sak att montera en byrå har jag märkt idag. Har brottats en hel del med skruvar, spikar och lim. Men det blev klart till slut och resultatet blev mycket bra. Kommer dock att ha ännu mer träningsvärk imorgon!
Tog även på mig att bära upp TV:n, samt montera en säng och en TV-bänk imorgon. Hur ska jag ens kunna röra mig på nyår?
Fick ett fint erbjudande om att bli buren på nyår, en gentleman!! Tror dock att jag ska införskaffa en permobil istället.

Snart ett nytt år.. Hugaligen. Tiden går fort. Ja, men nu ska jag återgå till dagens pussel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback